Gięcie profili stalowych | Ankora
Solidny wykonawca robót śluskarskich na terenie Krakowa? To właśnie Ankora. gięcie profili stalowych, walcowanie, obróbka nie tylko stali ale i szkła czy drewna - a to tylko kilka usług oferowanych przez firmę Ankora!
2019-04-15, 10:30

Gięcie, walcowanie, produkcja i montaż

Ankora działa na polskim rynku już od wielu lat. Firma współpracuje z osobami prywatnymi, przedsiębiorstwami z sektora publicznego a także z architektami w segmencie inwestorów indywidualnych, korzystając z usług sprawdzonych podwykonawców. Firmę tworzą specjaliści z zakresu obróbki metali, drzewa a także szkła. Gięcie profili stalowych czy walcowanie a także tworzenie balustrad i innych elementów małej architektury to tylko niektóre z usług, oferowanych przez Ankorę.

Gięcie profili stalowych wedle projektów

Ankora dzięki współpracy z renomowanymi architektami może samodzielnie zaproponować klientom projekt, może także zrealizować gotowe zlecenie. Gięcie profili stalowych na podstawie projektów odbywa się w firmie zawsze na czas oraz wykonywane jest przez specjalistów w swoim fachu. Ankora posida nie tylko przeszkolonych pracowników z wieloletnim doświadczeniem ale także maszyny, które umożliwiają stworzenie nawet najbardziej skomplikowanych elementów stalowych czy szklanych lub drewnianych. Chcesz sprawdzić naszą firmę? Serdecznie zapraszamy na stronę internetową, gdzie znajdziesz szereg informacji o przedsiębiorstwie a także zdjęcia naszych realizacji oraz opis usług, które wykonujemy dla naszych klientów.

Ankora